THE FIRST CHAPTER WILL BLOW YOUR MIND

Enter your details below to get instant access to the first chapter of this new book.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Ghidul tău pentru vremuri complicate  

Este cartea-ghid care îți transmite: ReCunoaște-te! Expresia a cine ești tu cu adevărat.


Pentru a cumpăra cartea în format digital, contactează-ne la elena.capruciu@codehr.ro sau la numărul de telefon 0726 235 737

Prețul cărții este de 300 RON.

Autori 
ELENA CAPRUCIU & Clear MIND SCHOOL


Life & Business  Master Coach: Dreamscometrue.ro

Mentor and Owner: Clearmindschool.com; 

Team Coach acreditat de Leadership International Management, USA

Master Coach acreditat de International Institute of Coaching and Mentoring, în prezent: The International Authority for Professional Coaching and Mentors

Ajuta la atingerea obiectivelor personale/profesionale zeci de lideri ai piețelor globale, care acum au poate cea mai mare nevoie.

Pentru a cumpăra cartea în format digital, contactează-ne la elena.capruciu@codehr.ro sau la numărul de telefon 0726 235 737

Obiectivele "Ghidului tău pentru vremuri complicate"


Să înțelegem adevărul despre cine suntem și cum suntem noi percepuți de oamenii din jur. Să învățăm cum se proiectează sau reflectă cei din jur asupra noastră și în ce fel ne sunt influențate rezultatele muncii noastre pe diferite planuri.  


Să parcurgem aplicații practice pentru a lucra cu sine și cu cei din jur pentru a ieși învingători din cele mai complicate situații de viață: personală sau profesională, în aceste vremuri de provocări intense.  


Înainte de a parcurge cartea:


Setează-ți simplu și clar intenția cu care vei incepe sa parcurgi informațiile, jocurile  și exercițiile pregătite special pentru tine.


Privește-te în oglindă și notează descrierea persoanei pe care o vezi: recomandăm revenirea asupra acestui exercițiu și în alte etape ulterioare, de exemplu la terminarea fiecărui volum.

Din partea autorului - Uneori e bine să schimbi drumul ca să rămâi pe calea ta.

Acceptă criza și vei ieși din ea. Singurul mod ca să ieși din criză este să treci prin ea. Dacă ai fi tu scriitorul  poveștii tale, ce capitol ar urma? Este o invitație sa începi acum sa construiesti curajos viitorul tau. Odată ieșit din pielea ta, (detasat de emoțiile toxice), cu înțelepciune, vei descoperi care este urmarea firească, la povestea ta. Și vei știi pe care punte poți să ajungi la ea.

Cum trecem prin criză ca să putem ieși din ea?


Copyright ©  Elena Capruciu 2020.  Toate Drepturile Rezervate  

Page Created with OptimizePress